Employer Branding Voices: Eveniment dedicat importanței brandului de angajator pentru atragerea și retenția talentelor

Bogdan Chirea
0


Printre cei mai importanți specialiști în resurse umane, employer branding și management participă pe 14 noiembrie la Employer Branding Voices, un eveniment a cărui temă este importanța brandului de angajator pentru atragerea talentelor, retenția și motivarea angajaților pe termen lung. Evenimentul va avea loc la Universitatea Româno-Americană din București și este organizat de EMMedia.


Printre subtemele abordate în cadrul evenimentului se numără: importanța și metodele care creează un brand de angajator autentic, rolul culturii organizaționale în crearea și dezvoltarea acestuia, dar și importanța brandului de angajator asupra proceselor de business.


Speakerii sunt specialiști HR care reprezintă angajatori, platforme de recrutare, companii de training&consultanță, specialiști în wellbeing 


Evenimentul include sesiuni interactive, studii de caz și discuții în panel cu specialiști care reprezintă angajatori, platforme de recrutare, companii de training și consultanță precum și experți în zona de mental health & wellbeing. 


Printre speakeri se numără experți precum Magor Csibi - Head of Leaderhip Practice în cadrul Trend Consult; Prof. univ dr Costel Negricea -  Rector Universitatea Româno- Americană; Dumitrița Cristea - Employer Branding Strategyst la Bosch; Costin Tudor - CEO Undelucram.ro; Raluca Dumitra - Chief Marketing Office în cadrul eJobs; Dragoș Gheban - CEO Catalyst&Hipo; Alina Gheucă - HR Senior Manager KPMG; Ciprian Sandu - Public Affairs&Sustainability Man-ager Provident; Andrei Badea - Head of Communication Infineon Technologies; Anca Amariei - Cofondatoarea EKA - Centrul Stării de Bine, mental health & wellbeing facilitator, Corina Neagu - Fondatoarea DARE (Development Advice and REsources), Cristian China Birta - Fondator Kooperativa 2.0 sau Ștefan Sfetcu - Project Manager Programul ACCES lansat de Kaufland.


Aproximativ 350 de participanți sunt așteptați la eveniment


La eveniment sunt așteptați aproximativ 350 de participanți, majoritatea manageri și directori de HR, dar și manageri de comunicare ori antreprenori. Participanții pot afla cele mai noi tendințe și strategii de employer branding, iar cei interesați își pot depune CV-ul direct la angajatori și pot interacționa cu aceștia. 


Biletele pot fi achiziționate la prețurile de 50 de euro (acces la conferință) și 300 de euro (conferință și cina VIP) de pe site-ul Employerbrandingvoices.


„Am decis să organizăm Employer Branding Voices tocmai pentru că înțelegem cât de complex și provocator poate fi procesul de căutare a unui loc de muncă sau participarea la un interviu. Ne-am propus să oferim acest cadru în care brandurile își pot prezenta promisiunile și valorile, iar candidații pot găsi noi posibilități de colaborare. Acesta este motivul principal pentru care am creat acest eveniment – pentru a construi o punte între talente și companiile care le caută”, Ema Căpitănescu, Managing Partner la EMMedia, organizatorul evenimentului. 

Evenimentul este organizat și susținut de EMMedia, un studio creativ specializat în creare de conținut media, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!