Film Now îți aduce emoții intense în luna octombrie: comedii, SF-uri captivante și horror-uri de neuitat

Bogdan Chirea
0

Octombrie este luna perfectă pentru a te bucura de filme care stârnesc emoții puternice, fie că e vorba de râsete, adrenalină sau fiori de groază. Film Now îți propune o selecție de filme care îți vor face weekendurile memorabile, de la comedii pline de șarm până la thrillere captivante și filme horror de neuitat.


Sâmbătă, 5 octombrie, ora 20:00 - Ticăloasele / The Hustle (2019)


Film Now te introduce în lumea amuzantă și imprevizibilă a două maestre în escrocherii. Anne Hathaway și Rebel Wilson interpretează două femei cu stiluri total diferite, dar unite de dorința de a înșela bărbați bogați. Cu mult umor și stratageme ingenioase, cele două protagoniști își unesc forțele pe însorita Rivieră Franceză pentru a-și atinge scopurile. O comedie savuroasă pe care nu trebuie să o ratezi!


Duminică, 13 octombrie, ora 20:00 - Ready Player One: Să înceapă jocul / Ready Player One (2018)


Fanii genului SF vor fi încântați de aventura explozivă regizată de Steven Spielberg. Într-un viitor distopic, omenirea evadează din realitatea sumbră într-o lume virtuală numită OASIS. Wade Watts, un tânăr curajos, pornește într-o cursă împotriva unei corporații malefice pentru a moșteni imperiul virtual al creatorului său. Spectaculos vizual și plin de acțiune, "Ready Player One" este filmul perfect pentru fanii SF-ului modern.


Luni, 7 octombrie, ora 20:00 - Marele George Foreman: O poveste miraculoasă / Big George Foreman (2023)


Inspirat din viața legendarului boxer George Foreman, acest film spune povestea impresionantă a ascensiunii sale în lumea sportului și a revenirii sale incredibile. După ce își descoperă credința și devine predicator, Foreman revine în ring și devine cel mai vârstnic campion mondial la categoria grea. Un film emoționant despre curaj, determinare și puterea de a nu renunța niciodată.


Joi, 31 octombrie, ora 22:10 - Exorcistul papei / The Pope's Exorcist (2023)


Încheie luna cu un film perfect pentru Halloween! Russell Crowe revine în rolul părintelui Gabriele Amorth, cel mai prolific exorcist al Vaticanului. Bazat pe cazuri reale, filmul te va captiva cu o poveste înfricoșătoare despre forțele întunericului și o conspirație adânc tăinuită de secole. Pregătește-te pentru o experiență terifiantă, perfectă pentru seara de Halloween.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!