FilmBox+ lansează o nouă versiune îmbunătățită, disponibilă în România, Polonia și Ungaria

Bogdan Chirea
0

Începând cu 25 septembrie, FilmBox+ a introdus o nouă versiune a serviciului său de streaming, care vine cu un design nou și îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește navigarea și selecția conținutului. Descrisă drept mai intuitivă și mai ușor de utilizat, noua aplicație oferă utilizatorilor o experiență optimizată de vizionare.


Ce aduce nou versiunea îmbunătățită FilmBox+?

Noua interfață FilmBox+ a fost reproiectată pentru a oferi o utilizare mai simplă și intuitivă. În plus, biblioteca de conținut a fost împărțită pe teme pentru a facilita accesul la diverse categorii de filme, seriale și documentare. Această organizare tematică permite utilizatorilor să găsească mai ușor ceea ce își doresc să urmărească, maximizând valoarea adusă de biblioteca extinsă FilmBox+.


Funcționalități noi și îmbunătățiri adăugate


Printre noile funcționalități introduse se numără:

  1. Alerte pentru ora de difuzare: Utilizatorii pot seta alerte pentru emisiunile și filmele preferate care se difuzează pe canalele live ale platformei.

  2. Control parental extins: Noul FilmBox+ permite crearea unui cont dedicat copiilor, oferind astfel un control mai bun asupra conținutului vizionat de aceștia.

  3. Mai multe profiluri: Utilizatorii pot crea până la cinci profiluri individuale, iar trei persoane pot folosi simultan serviciul sub același cont, oferind o flexibilitate crescută pentru întreaga familie.

 

Patrycja Gałązka, Chief Marketing & Digital Officer la SPI International, a declarat: „Dezvoltăm și adaptăm în mod constant ofertele noastre digitale pentru a răspunde la nevoile utilizatorilor. Cu noua versiune FilmBox+, suntem siguri că vom atrage și mai mulți utilizatori, oferind acces la divertisment excelent, la un preț atractiv.”


Conținut divers și accesibilitate

Serviciul FilmBox+ oferă o gamă largă de conținut, incluzând seriale populare, filme, documentare, dar și streaming live și canale tematice din portofoliul SPI International. În România, utilizatorii pot accesa o bibliotecă extinsă și 12 canale live, printre care FilmBox Premium, FilmBox Extra și FilmBox Stars. De asemenea, FilmBox+ include canale smart tematice precum FilmBox Love, FilmBox Festivals și FilmBox Horror.


Disponibilitate

Serviciul FilmBox+ este parte a ofertei Vodafone România și poate fi accesat prin aplicația mobilă dedicată pentru iOS, Android și Smart TV. Utilizatorii pot accesa serviciul și online la adresa: www.filmboxplus.com.


Despre SPI International

SPI International, parte a grupului CANAL+, este un jucător major în domeniul distribuției și difuzării de conținut pe șase continente. Cu o prezență puternică în regiuni precum Europa Centrală și de Est, Asia și țările de la Adriatică, SPI International operează canale TV, produse digitale și servicii de streaming care deservesc milioane de abonați.


Noua versiune FilmBox+ reprezintă un pas important în evoluția serviciilor de streaming ale SPI International, oferind utilizatorilor o experiență mai ușoară și mai plăcută, cu acces la o gamă largă de conținut diversificat, potrivit atât pentru pasionații de filme, cât și pentru fanii documentarelor și serialelor.

Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!