Flanco atinge 10 magazine Smart Discounter cu redeschiderea locației din Pitești Bradu

Bogdan Chirea
0


Flanco a inaugurat astăzi cel de-al 10-lea magazin Flanco Smart Discounter, situat în Pitești Retail Park, atingând astfel obiectivul anunțat pentru 2024. 


Investiția pentru cele 10 noi locații, fie trecute printr-un proces de reamenajare, fie deschise în locații noi, se ridică la 5 milioane de lei. În luna aprilie, retailerul a devenit prima rețea de magazine Smart Discounter electro-IT din România.


Planuri ambițioase pentru extindere în 2025


Ovidiu Nicușan, Director Marketing Flanco, a declarat: „Ne-am propus să ajungem la 10 magazine Smart Discounter până la sfârșitul anului, obiectiv pe care l-am atins deja în octombrie. Pentru 2025 ne dorim să redeschidem sau să inaugurăm alte 50 de magazine, iar în următorii doi ani să finalizăm procesul de rebranding în întreaga rețea.”


Magazinele Smart Discounter ocupă acum o suprafață totală de 7.000 mp, cu locații în București, Ploiești, Pitești, Constanța, Brașov, Suceava și Focșani.


Redeschiderea magazinului din Pitești Bradu


Magazinul Flanco din Pitești Bradu, cu o suprafață de 1.000 mp, este al patrulea punct de vânzare Flanco din oraș. Ofertele speciale de deschidere includ discounturi atractive și acces la gama completă de servicii Flanco, printre care programul „Rabla la telefoane”, ce oferă reduceri de până la 30% pentru achiziționarea unui smartphone prin predarea unui telefon vechi.


Magazinul este deschis zilnic între orele 9:00 și 21:00 la adresa: Comuna Bradu, sat Geamana, DN65 B, nr. F4, Pitești.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!