Flanco începe a 14-a ediție de Black Friday, cu reduceri și servicii extinse

Bogdan Chirea
0

Flanco a dat startul celei de-a 14-a ediții de Black Friday, care va dura între 25 octombrie și 30 noiembrie în toate cele 160 de magazine fizice din țară, precum și online pe flanco.ro. Retailerul promite reduceri atractive la o gamă largă de produse, oferind clienților mai mult timp pentru a găsi produsele potrivite și pentru a evita aglomerația din perioada de livrare.


"Ne dorim să oferim clienților exact ce își doresc și să evităm blocajele cauzate de volumul mare de comenzi,” a declarat Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.


Printre ofertele vedetă ale campaniei se numără:

- Televizor Smart 4K Samsung de 108 cm – 1.399 lei

- Aspirator vertical Rowenta Flex – 499 lei

- Espressor cafea – 199 lei

- Laptop cu procesor Intel i3 – 999 lei


Pentru această campanie, Flanco a inclus opțiuni de finanțare prin credite cu până la 60 de rate fixe, accesibile direct din magazin sau online. De asemenea, clienții beneficiază de retur gratuit pe o perioadă de 45 de zile, multiple opțiuni de livrare și acces la programe Rabla pentru electrocasnice și telefoane, prin care se poate obține un discount de până la 30% pentru achiziția unui smartphone nou.


“Am extins programul Rabla și pentru telefoane, printr-un sistem de tip buy-back, astfel încât clienții pot acumula discountul și cu ofertele de Black Friday,” a adăugat Nicușan.


Flanco își propune să crească vânzările cu 20% față de Black Friday-ul de anul trecut, mizând pe interesul ridicat pentru electronice, electrocasnice și produse sustenabile.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!