Iar a început vrăjeala de Black Friday?

Bogdan Chirea
0


Sunt abonat la newslettere de la comercianții de la care am cumpărat produse online sau din magazinele fizice iar în această perioadă am început să primesc mesaje despre ... Black Friday.


Evenimentul de reduceri care ar fi trebuit să fie despre reduceri s-a transformat rapid într-un circ comercial în care foarte mulți dintre noi nu mai credem.


Dar nu doar noi nu mai credem ci și autoritățile care au și aplicat amenzi pentru reduceri false. De altfel, ANPC a stabilit clar reguli care spun  că de Black Friday orice comerciant este obligat să aplice reduceri și să arate clar care a fost prețul cel mai mic din ultimele 30 de zile.


Cineva din echipa de marketing a celor de la Flanco s-a gândit să ne trimită un newsletter care să folosească următoarele cuvinte cheie: "Prețuri ca de Black Friday", "Cel mai mic preț din an". 


Intrebarea apare acum: Cand va avea loc Black Friday la Flanco dacă e să ne ghidăm după faptul că în ultimii ani evenimentul ăsta ajunsese să aibă loc pe o perioadă mai mare de o lună. Și dacă de Black Friday se susține că sunt cele mai mici prețuri din an atunci produsele astea vor fi cumva la ofertă ?


Black Friday 2024 România se organizează în data de 8 noiembrie 2024. Trecutul ne spune că Black Friday va dura mai mult de o zi, iar anul acesta magazinele vor începe Black Friday pe 1 noiembrie și vor ține până pe 30 noiembrie. Conform tradiției americane, Black Friday este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 29 noiembrie 2024.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!