Recomandările lunii noiembrie la Crime+Investigation

Bogdan Chirea
0

În luna noiembrie 2024, postul Crime+Investigation Romania aduce o serie de documentare captivante, axate pe cazuri celebre de crime și investigații care au rămas în memoria colectivă:


Viața și asasinatul lui Nicole Brown Simpson (4 episoade a câte 60 de minute) – Începând din 4 noiembrie, lunea, de la ora 23:00. Acest documentar marchează 30 de ani de la moartea tragică a lui Nicole Brown Simpson, aducând în prim-plan interviuri exclusive și noi detalii din viața acesteia, oferind o nouă perspectivă asupra cazului.




Crima: Cele 60 de minute esențiale (15 episoade a câte 60 de minute) – Începând din 4 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 23:45. Fiecare episod reconstituie cele mai importante 60 de minute ale unei investigații criminalistice, dezvăluind momente esențiale și oferind o privire din culise asupra cazurilor.




Dosare nerezolvate: ADN-ul vorbește (10 episoade a câte 60 de minute) – Din 21 noiembrie, joia, de la ora 23:00. Această nouă serie documentar explorează modul în care dovezile ADN au reușit să rezolve crime care au rămas nerezolvate zeci de ani, dezvăluind descoperiri științifice uimitoare și eforturile familiilor și anchetatorilor.




În spatele titlurilor: povestea Taniei Kach (1 episod de 60 de minute) – 22 noiembrie, de la ora 23:45. Elizabeth Smart intervievează Tanya Kach, care povestește despre cei 10 ani de captivitate trăiți în casa răpitorului său, oferind o perspectivă emoționantă asupra acestui caz dramatic.


Aceste documentare promit să ofere telespectatorilor o privire detaliată și emoționantă asupra unor cazuri celebre, aducând în prim-plan noi descoperiri și mărturii.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!