Laureatul Nobel, Aaron Ciechanover, vine la Bucureşti pentru HealthTech Forum 2024

Bogdan Chirea
0

Prof. Aaron Ciechanover, câştigător al Premiului Nobel pentru Chimie în 2004, va participa la începutul lunii noiembrie în calitate de invitat de onoare la HealthTech Forum 2024, un eveniment de elită în domeniul inovaţiei medicale. Reunind experţi globali din domeniul sănătăţii, companii farmaceutice şi lideri tehnologici, forumul se va desfăşura la Palatul Parlamentului, în perioada 5-6 noiembrie.


Prof. Ciechanover, cunoscut pentru descoperirea mecanismului de degradare a proteinelor prin ubiquitină, care a revoluţionat cercetarea în biologia celulară şi a deschis noi perspective în tratamentul cancerului, va susţine un discurs despre cum inovațiile în cercetare sunt transformate în soluții medicale pentru pacienți.


Evenimentul, ajuns la a șaptea ediție, se desfășoară sub înaltul patronaj al Ministerului Sănătății și al Ministerului Cercetării, Inovației și Digitalizării. Vor fi prezenți peste 40 de speakeri de top din întreaga lume, iar principalele teme de discuție vor aborda modul în care tehnologia și digitalizarea transformă spitalele și sistemul medical, cu accent pe conceptul de „Smart Hospitals”.


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și Ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, vor deschide evenimentul cu mesaje despre importanța digitalizării în sănătate și impactul inovației tehnologice asupra calității îngrijirii medicale.


HealthTech Forum 2024 va include paneluri de discuții, workshop-uri interactive și expoziții, oferind participanților ocazia de a explora cele mai recente inovații în domeniul medical și de a descoperi soluții practice pentru modernizarea spitalelor din România.

Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!