DIVA difuzează serialul Dragoste în Bora Bora

Bogdan Chirea
0

Luna trecută, DIVA, postul unde iubirea este la ea acasă, a prezentat o serie romantică captivantă intitulată Iubire în..., în premieră pentru România, unde dragostea le joacă feste protagoniștilor. În această lună, seria ajunge la final cu o premieră franceză: Dragoste în Bora Bora (Coup de foudre à Bora-Bora, 2018).


Pe 7 octombrie, la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să descopere cum o insulă vulcanică din Polinezia Franceză devine locul în care dragostea înflorește în mod neașteptat. Valentine (interpretată de Laëtitia Milot) crede că este îndrăgostită de Jérôme (Amaury de Crayencour), prietenul și partenerul ei de muncă. Când cei doi pleacă într-o călătorie de afaceri în Bora Bora, Valentine este hotărâtă să-și dezvăluie sentimentele și să-și încerce norocul în dragoste.


Însă planurile ei romantice sunt zădărnicite când Jérôme vine cu noua sa iubită, Céleste (Tiphaine Daviot), complicând situația. Sub privirea amuzată a ghidului lor, Marc (Philippe Bas), Valentine încearcă să-l cucerească pe Jérôme, dar pe măsură ce zilele trec, își dă seama că adevărata ei dragoste s-ar putea afla în altă parte.


Această poveste romantică le va da privitorilor ocazia să viseze la o vacanță de vis în Bora Bora, o destinație celebră pentru luna de miere, unde turiștii pot admira faimoasa formațiune de corali în formă de inimioară.


Nu ratați Dragoste în Bora Bora, luni, 7 octombrie, de la ora 20:00, doar pe DIVA!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!