Maratonul filmelor festive continuă la DIVA: Premierele din 18-24 octombrie

Bogdan Chirea
0

DIVA își încântă din nou telespectatorii cu seria de filme de Crăciun, difuzată zilnic pe parcursul lunilor de toamnă și iarnă. În săptămâna 18-24 octombrie 2024, postului TV îi adaugă în grilă noi premiere festive, perfecte pentru a aduce spiritul sărbătorilor mai aproape de public.


Programul premierelor festive:

  • 18 octombrie, ora 20:00 - „Crăciun pe Aleea Cireșelor” (Christmas on Cherry Lane, 2023): Trei cupluri care locuiesc pe aceeași stradă, la intervale de timp diferite, încearcă să depășească provocările sărbătorilor de iarnă. O poveste emoționantă ce traversează generații, cu Lizzie și John Hamilton, Regina Johnston și familia Harrelson.

  • 20 octombrie, ora 20:00 - „Vizionare de Crăciun” (A Christmas Open House, 2022): Melissa și David, prieteni din copilărie, se regăsesc acum lucrând împreună pentru a renova casa mamei ei. Însă sentimentele din trecut și micile tensiuni legate de proiectele de renovare complică lucrurile.

  • 22 octombrie, ora 20:00 - „Un Crăciun la podgorie” (A Vineyard Christmas, 2023): Heather, gazda unui show TV despre vinuri, decide să filmeze un episod festiv în crama din orașul ei natal. Însă, Rudy, proprietarul cramei, nu este tocmai entuziast la început.


Maratonul de Crăciun la DIVA continuă până la finalul lunii decembrie, aducând în fiecare zi filme de Crăciun de la ora 06:00 dimineața până seara târziu, inclusiv alte premiere care urmează să fie difuzate între 25-31 octombrie 2024.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!