Marius Buterchi, noul Senior Corporate Communication Manager la DiFine PR

Bogdan Chirea
0

Agenția de comunicare full service DiFine PR îl numește pe Marius Buterchi în funcția de Senior Corporate Communication Manager. 


Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare corporativă și tech, Marius va coordona inițiativele strategice ale agenției, concentrându-se pe soluții eficiente pentru companiile tech și startup-uri care doresc să se extindă pe piețele din Europa de Vest și America de Nord.


Marius Buterchi a gestionat anterior campanii pentru branduri globale precum Bitdefender, Lenovo și Adobe, contribuind la creșterea vizibilității acestora atât la nivel național, cât și internațional. În cadrul DiFine PR, el va sprijini extinderea agenției în sectorul tech și va contribui la consolidarea prezenței internaționale a clienților.


„Experiența lui Marius va aduce un plus semnificativ în strategia noastră de extindere, sprijinind dezvoltarea internațională a clienților noștri”, a declarat Diana Iosu, fondator DiFine PR.


DiFine PR, fondată în 2017, este o agenție cu o creștere rapidă, colaborând cu peste 150 de clienți din tehnologie și organizând evenimente precum Fuckup Nights Bucharest și NASA Space Apps Challenge.

Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!