Max lansează prima miniserie franceză originală: „O prietenă devotată”

Bogdan Chirea
0

 

Max a lansat prima sa miniserie originală franceză, intitulată „O prietenă devotată” (cunoscută și sub numele de „The Confidante” sau „Une Amie Dévouée”), care a debutat pe 11 octombrie 2024. Această miniserie în patru părți explorează o poveste inspirată din fapte reale și aduce o perspectivă fascinantă asupra manipulării și adevărului.


Bazată pe cartea lui Alexandre Kauffmann, „La Mythomane du Bataclan”, serialul urmărește povestea lui Christelle Blandin, o femeie pasionată de muzica rock, care pretinde că a fost martoră la atacurile teroriste de la Paris din noiembrie 2015. Chris, așa cum este poreclită, își face rapid loc în comunitatea supraviețuitorilor tragediei, susținând că prietenul ei apropiat, Vincent, a fost grav rănit la Teatrul Bataclan.


În timp ce devine o figură importantă în această comunitate și ajută o organizație dedicată victimelor, Chris începe să câștige încrederea și sprijinul celor din jur. Cu toate acestea, în timp, inconsistențele din poveștile ei ridică suspiciuni, iar adevăratele victime încep să descopere minciunile care au fost spuse. Serialul evidențiază tensiunile dintre realitate și înșelăciune, dezvăluind consecințele devastatoare ale manipulării.


Din distribuția „O prietenă devotată” fac parte actori talentați, precum: Laure Calamy, Arieh Worthalter, Annabelle Lengronne, Alexis Manenti, Ava Baya și Anne Benoît. Regia este semnată de Just Philippot, iar scenariul este scris de Fanny Burdino, Jean-Baptiste Delafon, Samuel Doux și Alexandre Kauffmann.


Episoadele miniseriei sunt lansate săptămânal, fiecare vineri, continuând să capteze atenția spectatorilor cu povestea tensionată și emoționantă a unui personaj prins între adevăr și minciună.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!