Munteanu Fest 2024: Festivalul caritabil ce susține construirea primului teatru privat din România - Grivița 53

Bogdan Chirea
0

Ediția a opta a „Munteanu Fest” va avea loc pe 15 octombrie la Expirat Halele Carol, și, ca în fiecare an, Bogdan Munteanu invită prietenii, cunoscuții și toți cei interesați la o petrecere caritabilă, destinată susținerii unei cauze nobile. Anul acesta, evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru proiectul Grivița 53, inițiativa artistică de a construi primul teatru din România finanțat exclusiv prin donații.


La festival vor participa artiști precum Ana Coman, D-L Goe, Prima Dragoste, Andra Andriucă și Marinov, care vor oferi momente artistice pro bono. „Munteanu Fest” a fost inițiat în 2016, iar de atunci s-a transformat într-un eveniment anual ce susține cauze importante.


Grivița 53 este un proiect unic, o inițiativă care își propune să construiască un teatru „cărămidă cu cărămidă”, fiind primul teatru privat construit în România după 78 de ani. Fondatoarea proiectului, Chris Simion-Mercurian, a vândut casa bunicii sale pentru a achiziționa terenul necesar, iar acum Asociația Culturală Grivița 53 dă ocazia oricui să se implice și să devină ctitor al acestui vis.


Biletele pentru festival sunt disponibile prin rețeaua iabilet.ro și au prețuri care variază între 50 și 300 lei, în funcție de categoria aleasă, iar încasările vor fi donate integral către campania Grivița 53. Participanții pot achiziționa și o cărămidă simbolică gravată, care va fi oferită în seara evenimentului, reprezentând o contribuție directă la construirea teatrului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!