Munteanu Fest 8 strânge 8.000 de lei pentru Grivița 53 – Primul teatru construit de la zero de comunitate

Bogdan Chirea
0

Pe 15 octombrie 2024, Expirat Halele Carol din București a găzduit cea de-a 8-a ediție a Munteanu Fest, un eveniment caritabil care a reunit aproximativ 200 de participanți într-un maraton muzical de peste 6 ore. 


Cinci artiști români, printre care Ana Coman, D-L Goe, Prima Dragoste, Andra Andriucă și Marinov, au evoluat pro bono în cadrul festivalului, susținând cauza Asociației Culturale Grivița 53.


Evenimentul a reușit să strângă suma de 8.000 de lei din vânzarea biletelor prin rețeaua iabilet.ro și direct la intrare, toate fondurile fiind donate integral pentru construcția primului teatru din România finanțat de comunitate, Teatrul Grivița 53. Suplimentar, numeroși susținători au contribuit cu donații directe pe site-ul proiectului, www.grivita53.ro.


Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului, a subliniat importanța mobilizării exemplare și solidarității participanților, artiștilor și partenerilor implicați în acest demers. „A fost o ediție cu și despre oameni frumoși și inimoși, iar rezultatul ne bucură nespus. Mulțumesc tuturor celor care au susținut această cauză și care au contribuit la succesul evenimentului”, a declarat Munteanu.


Toți cei care au achiziționat bilete au avut acces la întregul maraton muzical, iar suma plătită pentru bilete a fost donată direct către Asociația Culturală Grivița 53, pentru a sprijini proiectul ambițios de construcție a unui nou teatru în București.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!