„O prietenă devotată”, prima miniserie Max Original din Franța, debutează pe 11 octombrie

Bogdan Chirea
0

Max a lansat trailerul pentru „O prietenă devotată” („The Confidante” - „Une Amie Dévouée”), prima miniserie Max Original produsă în Franța. Miniseria în patru părți va debuta pe platforma de streaming Max începând cu 11 octombrie, cu câte un episod lansat săptămânal.


Inspirată din fapte reale, „O prietenă devotată” urmărește povestea lui Christelle „Chris” Blandin, o femeie pasionată de muzica rock care, după atacurile teroriste devastatoare din 13 noiembrie 2015, se alătură rapid unei comunități de supraviețuitori. Pretinzând că prietenul ei cel mai bun, Vincent, a fost grav rănit în atacul de la Teatrul Bataclan, Chris devine o figură centrală în grupul de supraviețuitori, câștigând rapid încrederea acestora.


Cu toate acestea, pe măsură ce discrepanțele în povestea ei încep să apară, adevărații supraviețuitori încep să-și pună întrebări serioase cu privire la sinceritatea ei. Miniseria explorează temele adevărului, minciunii și consecințelor emoționale lăsate în urma unui astfel de eveniment tragic.


În distribuția „O prietenă devotată” îi regăsim pe Laure Calamy, Arieh Worthalter, Annabelle Lengronne, Alexis Manenti, Ava Baya și Anne Benoît. Serialul este regizat de Just Philippot și scris de Fanny Burdino, Jean-Baptiste Delafon, Samuel Doux și Alexandre Kauffmann, fiind adaptat după cartea lui Kauffmann, „La Mythomane du Bataclan”.


Primul episod va fi disponibil pe Max pe 11 octombrie, iar trailerul poate fi urmărit online.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!