Outer Banks domină din nou topurile Netflix, în timp ce noi producții cuceresc audiențele globale

Bogdan Chirea
0


Pogues au dat din nou lovitura! Prima parte a sezonului 4 din Outer Banks a urcat pe primul loc în topul serialelor în limba engleză pe Netflix, acumulând 8.8 milioane de vizionări în a doua săptămână de la lansare. 


Fanii, dornici să retrăiască emoția vânătorii de comori, au revenit și la sezonul 1, care a reintrat în top pe locul 8, cu 2.2 milioane de vizionări. Dacă vrei să te conectezi cu spiritul Pogue înainte de lansarea părții a doua pe 7 noiembrie, Poguelandia revine pe 2 noiembrie în Santa Monica, cu spectacole susținute de Remi Wolf, Jungle și GloRilla. Fanii vor putea explora locații și momente emblematice din universul Outer Banks, precum restaurante tematice și celebra rulotă Pogues, Twinkie.


Revenind la alte titluri de succes, trei producții populare au continuat să atragă atenția publicului. Nobody Wants This a urcat pe locul 3 în topul serialelor în limba engleză, cu 6.2 milioane de vizionări, în timp ce drama de crimă adevărată Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, realizată de Ryan Murphy și Ian Brennan, a ocupat locul 4 cu 5.3 milioane de vizionări. În topul serialelor non-englezești, competiția Culinary Class Wars din Coreea a rezistat pe locul 4 cu 1.7 milioane de vizionări.


Sezonul 3 din The Lincoln Lawyer a debutat pe locul 2 în topul serialelor în limba engleză, cu 7 milioane de vizionări, și a obținut un scor perfect de 100% pe Rotten Tomatoes. Serialul s-a remarcat și prin promovarea echilibrului de gen în angajări, primind distincția ReFrame Stamp pentru al doilea sezon.


Filmele romantice despre diferențele de vârstă cuceresc inimile! Lonely Planet, un film emoționant cu Laura Dern și Liam Hemsworth, a ajuns pe primul loc în topul filmelor în limba engleză, cu 13.7 milioane de vizionări, devenind cel mai vizionat titlu al săptămânii. Pe de altă parte, thrillerul romantic italian Deceitful Love a captivat publicul, ocupând locul 1 în topul serialelor non-englezești, cu 8.3 milioane de vizionări, și intrând în Top 10 în 87 de țări.


Două filme bazate pe crime reale au impresionat publicul în această săptămână. Woman of the Hour, debutul regizoral al Annei Kendrick, a ajuns pe locul 2 în topul filmelor în limba engleză, cu 9.9 milioane de vizionări. Filmul, apreciat de critici, are un rating de 91% pe Rotten Tomatoes și explorează povestea reală a criminalului în serie Rodney Alcala. Documentarul The Menendez Brothers, regizat de Alejandro Hartmann, a ocupat locul 4 cu 6.9 milioane de vizionări.


Poveștile adevărate continuă să domine topurile, cu patru documentare care au intrat pe listă. Sweet Bobby: My Catfish Nightmare a debutat pe locul 3 în topul filmelor în limba engleză, cu 7 milioane de vizionări, iar Ancient Apocalypse: The Americas a intrat pe locul 9 în topul serialelor în limba engleză. I AM A KILLER a lansat sezonul 5, ocupând locul 10, iar documentarul argentinian Breaking the Silence: The Maria Soledad Case a intrat pe locul 10 în topul filmelor non-englezești.


Seriile pentru copii și familii au atras atenția cu sezonul 2 din Jurassic World: Chaos Theory, care a ajuns pe locul 6 în topul serialelor în limba engleză, și cu Sing, pe locul 5 în topul filmelor în limba engleză. Pregătirile de Halloween sunt în plină desfășurare cu scurtmetrajul Sing: Thriller și alte recomandări festive din colecția Netflix „not-so-scary”.


Serialele coreene continuă să fie populare, cu patru titluri în topuri săptămâna aceasta. Uprising, un epic istoric, a menținut locul 3 în topul filmelor non-englezești, în timp ce drama provocatoare A Virtuous Business a ajuns pe locul 5. Seria limitată Love Next Door a ocupat locul 7, iar sezonul 2 din Gyeongseong Creature a debutat pe locul 10.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!