Primul sezon din comedia originală HBO „Franciza” vine pe Max

Bogdan Chirea
0

Primul sezon al comediei originale HBO „Franciza” va fi lansat pe platforma Max începând cu data de 7 octombrie. Serialul, care constă în opt episoade, va lansa câte un nou episod în fiecare săptămână, în fiecare luni.


„Franciza” este o comedie care explorează culisele industriei cinematografice, concentrându-se pe echipa de producție a unei francize de supereroi nu foarte apreciate. Serialul prezintă aventurile și haosul din spatele realizării unui film cu supereroi, oferind o perspectivă amuzantă și trăsnită asupra provocărilor întâmpinate de echipa de producție.


Din distribuția seriei fac parte actori precum Himesh Patel (în rolul lui Daniel), Aya Cash (Anita), Jessica Hynes (Steph), Billy Magnussen (Adam), Lolly Adefope (Dag), Darren Goldstein (Pat) și Isaac Powell (Bryson). Printre invitații speciali se numără Richard E. Grant (Peter) și Daniel Brühl (Eric).


Producătorii executivi ai serialului includ nume de prestigiu, precum Sam Mendes, Pippa Harris, Nicolas Brown și Julie Pastor pentru Neal Street Productions, și Armando Iannucci pentru Dundee Productions. Episodul pilot a fost regizat de Sam Mendes, iar scenariul a fost scris de Jon Brown.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!