Recomandările lunii noiembrie la History Channel

Bogdan Chirea
0

În luna noiembrie 2024, HISTORY Channel România aduce o selecție captivantă de documentare, care explorează evenimente istorice și fenomene misterioase. Iată câteva dintre cele mai importante titluri:


Insula britanică a lui Hitler (2x60’) – Din 10 noiembrie, duminica de la ora 21:00. Acest documentar în două părți dezvăluie o poveste necunoscută până acum despre faptul că mii de oameni, majoritatea evrei, au murit în mâinile naziștilor pe teritoriul britanic. Este o investigație cuprinzătoare care aduce în prim-plan gropile comune recent descoperite și documentele guvernamentale clasificate.




Războiul cel mare (2x120’) – Din 4 noiembrie, lunea de la ora 21:00. Documentarul acoperă implicarea SUA în Primul Război Mondial, concentrându-se pe anul critic 1918. Povestea urmărește mai multe personaje importante și explorează cum SUA, intrând în război, a devenit o putere globală.




Minuni divine cu Dennis Quaid (8x60’) – Din 12 noiembrie, marțea de la ora 21:00. Dennis Quaid explorează poveștile din spatele unor artefacte mistice și religioase considerate a avea puteri miraculoase, cum ar fi sulițe invincibile sau cupe cu abilități vindecătoare. Documentarul oferă o incursiune în misterele care înconjoară aceste obiecte căutate de generații întregi.





Cum explici asta? S4 (13x60’) – Din 21 noiembrie, joia de la ora 21:00. Seria continuă cu noi episoade care examinează fenomene inexplicabile din întreaga lume, analizând videoclipuri și mărturii cu ajutorul experților. Se cercetează, printre altele, clipuri recente cu OZN-uri și sculpturi misterioase din Japonia.


Aceste documentare aduc în fața publicului român o gamă variată de subiecte istorice și enigme nerezolvate, oferind perspective fascinante și dezvăluiri surprinzătoare.





Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!