Recomandările lunii octombrie la posturile Warner Bros. Discovery

Bogdan Chirea
0

Warner Bros. Discovery își propune să surprindă publicul în această toamnă cu o gamă variată de producții captivante, incluzând thrillere și filme horror perfecte pentru a intra în atmosfera de Halloween, episoade noi din serialele preferate și competiții sportive de renume. TLC, Discovery, Warner TV, Eurosport, Cartoon Network și HBO vin cu oferte de conținut îndrăzneț și premiere de sezon care vor captiva telespectatorii.


TLC

În luna octombrie, TLC sărbătorește medicii cu o serie de producții noi și episoade dedicate temelor medicale. Din 3 octombrie, de la ora 21:00, „Medicină față în față” prezintă cazuri dramatice în care chirurgii și proteticienii colaborează pentru a oferi o nouă șansă pacienților cu afecțiuni faciale. 


Din 11 octombrie, „Erori de chirurgie bariatrică” aduce în prim-plan povești ale pacienților care încearcă să-și recâștige viețile după operații bariatrice nereușite. În plus, „Surori de categoria grea” revine pe 23 octombrie cu noi episoade, unde Tammy și Amy își continuă lupta pentru a-și transforma viața și a depăși dificultățile personale.


Discovery

Discovery aduce noutăți începând cu 2 octombrie, cu „Comorile auto ale lui Max”, o serie în care Max Cornelius și echipa sa restaurază mașini vechi, transformându-le în adevărate comori auto. Pe 4 octombrie, „Poliția vitezei” urmărește ofițeri specializați din Germania în lupta împotriva vitezomanilor și curselor ilegale. Începând cu 13 octombrie, „Crime în timp real” oferă o perspectivă detaliată asupra centrelor de supraveghere și sistemelor avansate de detectare utilizate pentru a rezolva infracțiuni în Statele Unite.



Eurosport

În octombrie, Eurosport aduce în prim-plan două turnee importante de snooker – Openul Wuhan din China (7-13 octombrie) și Openul Irlandei de Nord (20-27 octombrie), unde Judd Trump își apără titlurile câștigate anul trecut. În plus, pe 12 octombrie, va fi transmisă ultima Clasică Monument a sezonului de ciclism, Turul Lombardiei. În a doua parte a lunii, Eurosport dă startul sezonului sporturilor de iarnă, cu Cupa Mondială de Schi Alpin, care debutează la Sölden pe 26-27 octombrie.



Warner TV

Warner TV își încântă publicul cu producții premiate și filme horror emblematice. Printre titlurile difuzate în octombrie se numără „Constantin” (3 octombrie), „Viața de stafie” („Beetlejuice”) pe 10 octombrie, „Scream: Țipi și fugi” pe 17 octombrie, „Cabina din pădure” pe 24 octombrie și „Annabelle” în seara de Halloween, pe 31 octombrie, de la ora 22:25.


Cartoon Network și Cartoonito


Pentru cei mici, Cartoon Network aduce noi episoade din „Craig și dumbrava” din 12 octombrie, cu aventuri captivante și descoperiri neașteptate. Pe 26 octombrie, fanii supereroilor vor putea urmări un episod special de Halloween din „Haideți, tineri titani”, în care echipa participă la un festival plin de peripeții. Cartoonito vine pe 14 octombrie cu premiera „Lumea lui Barney”, un serial educativ pentru copii, centrat pe iubire și încurajare, în timp ce „Jessica și marea ei lume mică” revine cu noi episoade din 28 octombrie.



HBO și Cinemax

HBO continuă seria premierelor de duminică cu producții noi, difuzate în fiecare săptămână de la ora 20:00: „Scrisori scandaloase” (6 octombrie), „Nu!” (13 octombrie), „A fost odată-n Soho” (20 octombrie) și „Un scandal regal” (27 octombrie). Cinemax aduce, de asemenea, premiere duminicale la ora 21:00, printre care se numără „Mamă, canapea” și „Calm în noapte”. Cinemax 2 completează oferta cu filme de sâmbătă seară, precum „Teorema lui Marguerite” și „Derivă”.


Cu un calendar atât de variat și plin de noutăți, Warner Bros. Discovery se pregătește să ofere o toamnă spectaculoasă pentru toți telespectatorii, indiferent de preferințele lor de divertisment.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!