Recomandările și programul complet pentru luna noiembrie la DIVA

Bogdan Chirea
0

Pentru luna noiembrie 2024, DIVA continuă tradiția sărbătorilor festive cu o selecție impresionantă de filme de Crăciun, inclusiv 13 premiere programate marțea, vinerea și duminica de la ora 20:00. Iată câteva dintre premierele care urmează să fie difuzate:


1 noiembrie – Iubitul de Crăciun al mamei (Mom’s Christmas Boyfriend 2023): Emma (Jeananne Goossen) trece printr-o perioadă tumultuoasă, dar totul se schimbă atunci când fiica ei adoptivă câștigă un concurs special de Crăciun.


3 noiembrie – Pantofii magici de Crăciun (Magical Christmas Shoes 2019): Noelle (Erin Karpluk) primește o pereche de pantofi magici care o ajută să redescopere magia Crăciunului și să găsească iubirea.


5 noiembrie – Joyeux Noel (2022): Lea (Jaicy Elliot), redactor, și Mark (Brant Daugherty), reporter, pleacă în Franța în căutarea unui artist misterios.


15 noiembrie – Crăciun în Notting Hill (Christmas in Notting Hill 2023): O poveste romantică între un fotbalist faimos și o tânără din Londra care nu a auzit niciodată de el.


22 noiembrie – Ghidul meu de Crăciun (My Christmas Guide 2023): Trevor, un bărbat care și-a pierdut vederea, găsește dragostea cu ajutorul unui câine utilitar și al antrenoarei Peyton.


Acestea sunt doar câteva dintre filmele speciale pregătite pentru luna noiembrie, toate oferind o atmosferă caldă și plină de magie festivă​.


Programul complet al lunii noiembrie la DIVA: [VEZI AICI]


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!