Recomandările și programul lunii noiembrie la E!

Bogdan Chirea
0

În luna noiembrie 2024, canalul E! aduce o serie de emisiuni și documentare captivante, cu vedete și teme interesante din lumea divertismentului. Iată câteva dintre recomandările principale:


Million Dollar Listing NY – Începând cu 5 noiembrie, difuzat de luni până vineri, două episoade pe zi, de la ora 18:00. Emisiunea urmărește agenți imobiliari de lux, precum Fredrik Eklund și Ryan Serhant, care vând proprietăți de milioane de dolari în New York City, cu mult dramatism și mize mari.


Ballroom Dancing Queens
– Începând cu 24 noiembrie, duminica, două episoade de la ora 22:00. Un documentar despre fascinanta lume a dansului sportiv amator din America, produs de echipa din spatele seriei "90 Day Fiancé".


Celebrities Only – Continuă duminica, de la ora 00:00. Emisiunea explorează poveștile vedetelor, discutând teme precum căderea părului în rândul actrițelor și proiectele caritabile ale modelelor.


Watch What Happens Live – De luni până vineri, de la ora 01:00. Talk-show-ul interactiv găzduit de Andy Cohen continuă cu dezbateri pe teme diverse, de la modă la titluri din presa de vedete, având invitați din divertisment, politică și cultura pop.


E! News – De marți până vineri, de la ora 01:30. Oferă cele mai recente știri și zvonuri despre vedete și divertisment.

Aceste emisiuni promit divertisment și acces la cele mai recente știri din lumea celebrităților și a culturii pop​.

Vezi programul complet al lunii noiembrie la E! aici.


Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!