S-a lansat trailerul filmului Moartea în Vacanță

Bogdan Chirea
0

Bravo Films a lansat trailer-ul oficial pentru noua comedie „Moartea în vacanță”, avându-i în rolurile principale pe Mircea Bravo, Costel Bojog și Maria Popovici. Filmul, o producție marca Bravo Films, vine după succesul altor două proiecte ale casei de film, „Mirciulică” și „Nuntă pe bani”, și promite să aducă o poveste captivantă, plină de umor.


„Moartea în vacanță” este inspirată dintr-o întâmplare reală, în care o familie aflată în vacanță în Grecia se confruntă cu moartea subită a bunicii și decide să o transporte clandestin în România. Această întâmplare devine punctul de plecare pentru o comedie savuroasă despre cârdășie, moarte și speranța unei moșteniri.


Distribuție și Poveste

Filmul îi urmărește pe Adrian (interpretat de Mircea Bravo), Mihăiță (Costel Bojog) și Patricia (Maria Popovici), în încercarea lor de a intra în grațiile Rodicăi (Mihaela Deceanu), o bătrână bogată, cu scopul de a moșteni averea acesteia. Pe parcurs, personajele trec printr-o serie de situații comice și neașteptate, aducând un contrast între tragicul morții și hilarul circumstanțelor.


Producția Filmului


Filmările au avut loc pe parcursul a o lună și jumătate în locații deosebite, precum Insula Poros din Grecia, Veliko Tarnovo din Bulgaria, dar și în Cluj și Giurgiu din România. Echipa de producție a beneficiat de o colaborare excelentă cu comunitățile locale, ceea ce a contribuit la o experiență de filmare relaxată și productivă.


Viziunea Creativă

Scenariul a fost special conceput pentru Costel Bojog și Maria Popovici, replicile reflectând stilul și umorul lor unic. Regizorul Cristian Ilișuan a subliniat importanța prieteniei dintre actori, ceea ce a făcut colaborarea mult mai fluidă.


Trailer-ul filmului „Moartea în vacanță” este acum disponibil pe platformele de social media, iar premiera oficială va avea loc pe 28 octombrie în cinematografele din întreaga țară. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!