Salem's Lot” inaugurează colecția „În noiembrie nu dormim!” pe Max

Bogdan Chirea
0

Platforma de streaming Max a lansat colecția specială „În octombrie nu dormim!”, iar primul titlu nou care apare este adaptarea cinematografică a bestseller-ului lui Stephen King, „Salem's Lot”. Acesta marchează debutul unei luni dedicate genului horror, aducând o serie de filme și seriale înfricoșătoare, perfecte pentru sezonul de Halloween. Colecția include atât producții clasice precum „Hostel” și „Carrie”, cât și noutăți precum „Watchers”.


„În octombrie nu dormim!”

Colecția specială de Halloween de pe Max își propune să ofere fanilor horror o experiență completă, cu o pagină dedicată filmelor și serialelor înfricoșătoare. Categoriile sunt organizate astfel încât să permită o navigare ușoară și să te aducă direct în atmosfera de groază:

  • Titluri care te bagă-n sperieți (Screaming Now: Essential Picks)
  • Titluri care-ți dau coșmaruri (Pure Nightmare Fuel)
  • Vânătoarea de fantome (Ghost Hunting)
  • Seriale înfiorător de bune (Scarily Good Series)
  • Adaptări după scrierile lui Stephen King (From the Mind of Stephen King)

Titluri noi și clasice

Pe lângă „Salem's Lot”, colecția include și alte producții noi, cum ar fi „Caddo Lake” și „Trap” (Capcană misterioasă), oferind o gamă variată de titluri pentru fanii horror-ului.


„Salem's Lot” deschide luna groazei pe Max

„Salem's Lot” a avut premiera pe 3 octombrie pe Max, fiind o colaborare între echipele de producție din spatele filmelor „Conjuring” și „It”. Regizat, scris și produs executiv de Gary Dauberman, filmul îl urmărește pe autorul Ben Mears (interpretat de Lewis Pullman) în timp ce revine în orașul său natal, Jerusalem's Lot. Acolo, descoperă că orașul este prădat de un vampir însetat de sânge. Filmul promite o atmosferă captivantă și terifiantă, perfectă pentru fanii genului.


Distribuția filmului

  • Lewis Pullman în rolul lui Ben Mears
  • Alfre Woodard ca Dr. Cody
  • Makenzie Leigh ca Susan Norton
  • Bill Camp în rolul lui Matthew Burke
  • Pilou Asbæk ca Straker
  • John Benjamin Hickey ca Father Callahan


Echipa de producție

Gary Dauberman îndeplinește rolul triplu de scenarist, regizor și producător executiv. James Wan și Michael Clear sunt producători pentru Atomic Monster, Roy Lee pentru Vertigo, iar Mark Wolper se ocupă de producție.

Această adaptare promite să fie una dintre cele mai așteptate lansări din această toamnă, oferind o nouă interpretare a unuia dintre cele mai iconice romane ale lui Stephen King.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!