Serialul romantic „Chesapeake Shores” ajunge la final

Bogdan Chirea
0

Serialul romantic „Chesapeake Shores” (2016-2022) își încheie povestea la DIVA, cu ultimele două episoade programate vineri, 11 octombrie, de la ora 18:00. 


După șase sezoane captivante, inspirate de seria de 14 romane a lui Sherryl Woods, serialul aduce un final emoționant pentru cele patru generații ale familiei O’Brien, cu Abby (Meghan Ory) în prim-plan.


Un final emoționant și plin de bucurie


Producătorul executiv Phoef Sutton a declarat că momentul final al serialului, care include întreaga familie O’Brien, a fost planificat încă de la început. Chiar dacă nu a fost ultima scenă filmată, aceasta aduce o notă de melancolie și frumusețe, amplificată de coloana sonoră. Ultimele episoade se axează pe evenimente fericite, cum ar fi nunta mult-așteptată a lui Megan (Barbara Niven) și Mick (Treat Williams).


Fericire pentru toți membrii familiei O’Brien


În timp ce Megan și Mick își unesc destinele, Abby (Meghan Ory) și Evan (Robert Buckley) se logodesc, Jess (Laci J. Mailey) îi dă vestea lui David (Carlo Marks) că este însărcinată, iar Bree (Emilie Ullerup) și Luke (Stephen Huszar) rămân împreună. Kevin (Brendan Penny) și Sarah (Jessica Sipos) își aduc acasă nou-născutul, iar Connor (Andrew Francis) și Margaret (Mariesa Crouse) sunt gata să câștige cazul tatălui lui David.



Sarcini pe platourile de filmare


Interesant este că, în timpul filmărilor sezonului 6, actrița principală Meghan Ory era însărcinată în realitate, dar camerele au reușit să ascundă acest lucru. Pe lângă ea, și colegele de platou Laci J. Mailey și Jessica Sipos au devenit mame, iar Emilie Ullerup a rămas însărcinată pe parcursul filmărilor.

Nu ratați finalul seriei „Chesapeake Shores”, vineri, 11 octombrie, de la ora 18:00, la DIVA!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!