Sezonul 4 al serialului „Vienna Blood” debutează pe Epic Drama pe 14 octombrie

Bogdan Chirea
0

Al patrulea sezon al serialului „Vienna Blood” (Misterele Vienei) va avea premiera luni, 14 octombrie, la ora 22:00, pe canalul Epic Drama. Noul sezon va prezenta o poveste plină de suspans, derulată pe parcursul a două episoade intitulate „Valsul lui Mephisto”, scrisă de scenaristul britanic Steve Thompson și bazată pe romanele de succes ale lui Frank Tallis.


Acțiunea serialului se desfășoară în Viena anului 1909, un oraș încărcat de istorie și mister. Serialul urmărește aventurile doctorului Max Liebermann, student al celebrului Sigmund Freud, și ale inspectorului Oskar Rheinhardt, care investighează o dublă crimă care zguduie întreaga comunitate vieneză. Locațiile de filmare includ peisaje spectaculoase și locuri emblematice ale Vienei, adăugând un plus de autenticitate și tensiune în poveste.


Locații celebre din Viena folosite în filmări

Printre locațiile renumite unde s-au desfășurat filmările pentru noul sezon se numără:

  • Muzeul de Arte Aplicate (MAK) – interiorul secției de poliție din Leopoldstadt este recreat aici, în unul dintre cele mai importante muzee ale orașului.
  • Domgasse – stradă istorică ce datează din 1387, locul unde a locuit și compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart.
  • Universitatea din Viena – servește drept fundal pentru Ministerul Apărării în serial.
  • Amalienbad – o piscină interioară Art Nouveau din 1926, folosită pentru scenele de saună.
  • Votivkirche și Catedrala Sfântul Ștefan – locații folosite pentru punctul culminant al sezonului, aducând o atmosferă gotică și grandioasă poveștii.


Cea mai întunecată poveste de până acum

Regizorul Umut Dag, care a lucrat și la primul sezon, a explicat că noile episoade sunt doar parțial bazate pe romanele lui Tallis, deoarece cărțile sunt prea lungi pentru a fi complet adaptate într-un singur episod. Scenaristul Steve Thompson a reușit să îmbine elementele originale cu detalii noi, pentru a oferi o poveste captivantă și imprevizibilă.


Conform lui Dag, noul sezon va prezenta „cel mai întunecat caz al lui Max și Oskar de până acum”, testând limitele personajelor și plasându-le în situații periculoase. Acțiunea va continua să aibă legături strânse cu evenimente istorice.



Premiera noului sezon

Sezonul 4 al serialului „Vienna Blood” va putea fi urmărit pe Epic Drama în două episoade, pe 14 și 21 octombrie, de la ora 22:00. Fanii sunt invitați să descopere această poveste intensă și fascinantă, plasată în inima misterioasei Viene din începutul secolului 20.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!