SkyShowtime lansează abonamentul Premium cu conținut 4K UHD și fără reclame

Bogdan Chirea
0

SkyShowtime a anunțat lansarea unui nou abonament Premium, care va oferi utilizatorilor conținut fără reclame, în format 4K UHD, cu posibilitatea de a transmite simultan pe până la cinci dispozitive. Această opțiune nouă va fi disponibilă alături de abonamentele existente Standard cu Reclame și Standard, extinzând opțiunile pentru consumatori.


Abonamentele SkyShowtime

Începând cu 29 octombrie, abonamentul Premium va fi disponibil în toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime, inclusiv în România, Albania, Andorra, Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.


Caracteristici ale Abonamentului Premium


Noul plan Premium va include:

  • Fără reclame: Conținutul va fi complet fără întreruperi publicitare.
  • 4K UHD: O selecție din ce în ce mai mare de titluri va fi disponibilă în format 4K UHD, oferind o calitate vizuală superioară.
  • Transmisie simultană: Până la cinci dispozitive vor putea transmite simultan conținut.
  • Descărcări offline: Utilizatorii Premium vor putea descărca până la 100 de titluri pentru vizionare offline, inclusiv până la 30 de filme.

Diversificarea Opțiunilor pentru Consumatori


Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: „SkyShowtime a fost întotdeauna dedicat oferirii de opțiuni consumatorilor și aducerii unui divertisment grozav la un preț accesibil. Introducerea planului Premium adaugă caracteristici suplimentare, cum ar fi mai multe fluxuri simultane, mai multe descărcări și conținut 4K UHD, toate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.”


SkyShowtime este primul serviciu de streaming care oferă trei tipuri de abonamente – Standard cu Reclame, Standard și Premium – în piețele sale.


Conținut Exclusiv și Original


SkyShowtime continuă să aducă noi și exclusiviste seriale și filme, inclusiv titluri precum A Quiet Place: Day One, Kung Fu Panda 4, Landman, Lioness (S2), Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Day of the Jackal și multe altele. Utilizatorii vor avea acces la o bibliotecă vastă de conținut, care include filme premiate și seriale originale de la studiouri precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation și SHOWTIME®.


Accesibilitate

Abonamentele SkyShowtime Standard cu Reclame, Standard și Premium vor fi disponibile pentru utilizatori prin aplicația SkyShowtime, accesibilă pe Apple iOS, tvOS, Android, Google Chromecast, televizoare LG și Samsung Smart, și pe site-ul oficial.


Note: Doar 30 de filme pot fi descărcate per cont de abonat în același timp.


Cu lansarea abonamentului Premium, SkyShowtime își continuă misiunea de a oferi o gamă variată de divertisment de înaltă calitate, adaptată nevoilor și preferințelor consumatorilor din întreaga lume.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!