Sophie Turner revine pe ecrane în rolul principal din serialul dramatic „Joan”

Bogdan Chirea
0

Renumita actriță britanică Sophie Turner, cunoscută pentru rolurile sale din Game of Thrones, X-Men: Dark Phoenix și The Staircase, va captiva din nou publicul în noul serial dramatic în șase părți, Joan


Inspirat de povestea reală a lui Joan Hannington, o faimoasă hoață de bijuterii din Marea Britanie supranumită „Nașa”, serialul va debuta pe 28 octombrie, la ora 22:00, pe canalul Epic Drama.


Intriga și atmosfera captivantă a serialului

Joan promite o combinație de dramă intensă, emoție și nostalgie, explorând viața tumultuoasă a lui Joan Hannington, o femeie care, după o copilărie dificilă, devine expertă în furtul de bijuterii în Londra anilor 1980. Primele imagini ne-o prezintă pe Joan (interpretată de Turner) ca o tânără puternică și necruțătoare, prinsă într-o relație abuzivă cu Gary, un criminal periculos. 


Atunci când Gary fuge, Joan găsește ocazia de a-și reclădi viața pentru ea și fiica sa de șase ani, Kelly. În această nouă existență, ea adoptă identități multiple și întâlnește personaje intrigante, transformându-se într-o hoață de bijuterii iscusită.


Serialul explorează temele rezilienței, sacrificiului și iubirii materne, în timp ce Joan își riscă totul pentru a asigura un viitor mai bun pentru fiica sa. Dincolo de povestea personală, Joan reconstituie atmosfera vibrantă a anilor '80 din Marea Britanie, o perioadă marcată de modă îndrăzneață, muzică iconică și schimbări culturale semnificative.


Distribuția stelară


Sophie Turner este însoțită de o distribuție impresionantă, printre care:

  • Frank Dillane (The Essex Serpent, Fear the Walking Dead, Harry Potter and the Half-Blood Prince) în rolul lui Boisie, un anticar londonez cu o legătură specială cu Joan;
  • Kirsty J Curtis (Rise of the Footsoldier, Harlots) în rolul lui Nancy, sora mai mare a lui Joan;
  • Gershwyn Eustache Jr (I May Destroy You, Top Boy) ca Albie, un vechi prieten al lui Boisie care locuiește acum în Spania împreună cu soția sa Val, interpretată de Laura Aikman (Archie, The Split, Gavin & Stacey);
  • Alte nume din distribuție includ Nick Blood (Agents of S.H.I.E.L.D., Safe), Jack Greenlees (Strike, Harlots), Alex Blake (The Crown, Chernobyl), Caroline Faber (Grantchester, Berlin Station) și Dorothy Atkinson (The Gold, Stonehouse).



Echipa de creație

Serialul Joan este creat și scris de scenarista apreciată Anna Symon (The Essex Serpent, Mrs Wilson), iar episodul patru este scris de Helen Black. Regia este semnată de Richard Laxton (Rain Dogs, The Thief, His Wife and the Canoe, Mrs Wilson), laureat al premiului BAFTA.

Joan se anunță a fi o explorare profundă a unei vieți neobișnuite, care, pe lângă povestea fascinantă a personajului principal, reflectă o epocă revoluționară pentru cultura britanică.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!