Topul producțiilor de pe Netflix în a doua jumătate din septembrie

Bogdan Chirea
0

Kristen Bell și Adam Brody strălucesc în noul rom-com „Nobody Wants This”, ajungând pe locul 2 în clasamentul Netflix.


Comedia romantică Nobody Wants This, în care joacă Kristen Bell și Adam Brody, a debutat cu un succes fulminant pe Netflix, ocupând locul 2 în lista serialelor în limba engleză, cu 10,3 milioane de vizualizări în acest weekend. Fanii au fost încântați de primul sărut dintre cei doi protagoniști și de revenirea mult așteptată a lui Adam Brody în rolul regelui rom-com-urilor pentru generația millennials.


Între timp, drama inspirată din fapte reale Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, regizată de Ryan Murphy și Ian Brennan, s-a menținut pe locul 1, cu 19,5 milioane de vizualizări, fiind în top 10 în 89 de țări. Al doilea episod din seria Monster, cu Nicholas Alexander Chavez și Cooper Koch în rolurile principale, alături de Javier Bardem, Chloë Sevigny, Nathan Lane și Ari Graynor, explorează faimosul caz din perspectivele diferite ale acuzării, apărării și publicului.


În altă parte a listei serialelor în limba engleză, actrițele principale au dominat trei poziții. Mini-seria regizată de Susanne Bier, The Perfect Couple, cu Nicole Kidman, Meghann Fahy, Eve Hewson și Dakota Fanning, a ajuns pe locul 3 (6 milioane de vizualizări), sezonul 4 din Emily in Paris, cu Lily Collins și Ashley Park, s-a poziționat pe locul 5 (4,2 milioane de vizualizări), iar comedia finală a lui Ellen DeGeneres, For Your Approval, a debutat pe locul 9 (2,4 milioane de vizualizări).


În clasamentul serialelor non-engleze, competiția culinară inovatoare Culinary Class Wars (Coreea) a rămas pe primul loc pentru a doua săptămână consecutiv, cu 4,9 milioane de vizualizări. Alte două seriale coreene au intrat în top: sezonul 2 din Gyeongseong Creature (3,1 milioane de vizualizări) și mini-seria Love Next Door, care a ocupat locul 4 (2,7 milioane de vizualizări).


Documentarele și-au făcut simțită prezența în această săptămână. Jailbreak: Love on the Run s-a clasat pe locul 3 în lista filmelor în limba engleză (7,6 milioane de vizualizări), seria documentară Mr. McMahon a ocupat locul 4 în lista serialelor în limba engleză (4,9 milioane de vizualizări), iar An Invisible Victim: The Eliza Samudio Case a intrat pe locul 4 în lista filmelor non-engleze (4,3 milioane de vizualizări).


Fanii au fost însetați de acțiune săptămâna aceasta. Thrillerul de acțiune regizat de Jeremy Saulnier, Rebel Ridge, cu Aaron Pierre în rol principal, a recâștigat primul loc în lista filmelor în limba engleză, cu 8,9 milioane de vizualizări. Adaptarea romanului distopic pentru tineri adulți Uglies, cu Joey King, a ajuns pe locul 2 cu 8,7 milioane de vizualizări. În clasamentul filmelor non-engleze, comedia de acțiune Officer Black Belt (Coreea) a dominat cu 5,1 milioane de vizualizări, iar thrillerul intens Bangkok Breaking: Heaven and Hell (Thailanda) a ocupat locul 2 cu 5 milioane de vizualizări.


În lista serialelor în limba engleză, sezoanele 1, 2 și 3 din Prison Break au continuat să apară pentru a treia săptămână consecutiv.


Unele titluri pot să nu fie disponibile în toate regiunile.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!