Topul producțiilor de pe Netflix la finalul lunii septembrie

Bogdan Chirea
0

 

Săptămâna aceasta, „Nobody Wants This” – comedia romantică semi-autobiografică a lui Erin Foster – a urcat pe primul loc în lista de Seriale TV în Limba Engleză de pe Netflix, cu 15,9 milioane de vizualizări în a doua sa săptămână. Cu Kristen Bell și Adam Brody în rolurile principale, serialul a captivat fanii, care au vizionat și revizionat scenele și săruturile preferate. Publicul este invitat să voteze scena cea mai vizionată a sezonului.



Pe locul doi, drama criminală „Monsters: Povestea lui Lyle și Erik Menendez”, creată de Ryan Murphy și Ian Brennan, a strâns 13,1 milioane de vizualizări. Popularitatea emisiunii coincide cu dezvoltări reale, pe măsură ce noi dovezi în cazul fraților Menendez au dus la o nouă audiere în instanță. Fanii care vor să aprofundeze cazul pot urmări documentarul lui Alejandro Hartmann, „The Menendez Brothers”, disponibil pe Netflix, care include interviuri noi cu frații și alte personalități implicate în proces.



În categoria Filme Non-Engleză, thrillerul distopic „The Platform 2” din Spania a debutat pe locul 1 cu 19,4 milioane de vizualizări, clasându-se în Top 10 în 91 de țări. Primul film, „The Platform”, a revenit pe listă la locul 5 cu 3,7 milioane de vizualizări. Comedia de crimă „Trouble” din Suedia s-a clasat pe locul doi cu 10 milioane de vizualizări.



În lista Filmelor în Limba Engleză, filmul fantastic întunecat al lui Tim Burton, „Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”, a urcat pe primul loc cu 7,1 milioane de vizualizări, în timp ce thrillerul psihologic „It’s What's Inside”, regizat de Greg Jardin, a debutat pe locul 8 cu 3,3 milioane de vizualizări.


Romantismul a dominat lista Serialelor TV în Limba Engleză, cu sezonul 7 al reality show-ului „Love is Blind” ajungând pe locul 3 cu 5,2 milioane de vizualizări. Mai multe episoade urmează să fie lansate în curând. Drama emoționantă „Heartstopper” a revenit cu sezonul trei pe locul 4, în timp ce seria limitată „The Perfect Couple”, cu Nicole Kidman și Dakota Fanning, a rămas pe locul 5. Sezonul 4 din „Emily in Paris” a ajuns pe locul 9.



În categoria Serialelor Non-Engleză, titlurile coreene continuă să domine. Show-ul de competiție culinară „Culinary Class Wars” a păstrat locul 1 pentru a treia săptămână consecutiv cu 4 milioane de vizualizări, în timp ce „Gyeongseong Creature” s-a menținut pe locul 2, iar sezonul întâi a revenit pe locul 9.


Documentarele au avut, de asemenea, o vizionare importantă, cu „Jailbreak: Love on the Run” pe locul 2 în lista Filmelor în Limba Engleză, strângând 6,5 milioane de vizualizări, în timp ce docuseria „Mr. McMahon” și „An Invisible Victim: The Eliza Samudio Case” au făcut valuri în listele de filme în engleză și non-engleză.


Unele titluri pot să nu fie disponibile în toate regiunile.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!