UNTOLD 2025: Pregătiri pentru o ediție legendară, abonamente vândute în ritm record

Bogdan Chirea
0

Festivalul UNTOLD se pregătește să revină în perioada 7-10 august 2025 la Cluj-Napoca, iar organizatorii promit o ediție memorabilă care va marca cea de-a 10-a aniversare a festivalului. 


În mai puțin de 24 de ore de la punerea în vânzare a abonamentelor, peste 10.000 de bilete au fost achiziționate de fani din întreaga lume, ridicând numărul total de abonamente vândute la peste 50.000.


UNTOLD X, ediția aniversară, va fi cea mai mare și spectaculoasă de până acum, aducând pe scena festivalului artiști internaționali în premieră pentru România, alături de un lineup impresionant de DJ-i și trupe live. Organizatorii asigură că surprizele pregătite pentru această ediție vor ridica standardele și mai sus în industria de evenimente muzicale.


Fanii își pot achiziționa abonamente la prețul special de 139 Euro până duminică, 13 octombrie, ora 23:59. După această dată, începând de luni, 14 octombrie, prețurile abonamentelor vor crește, potrivit unui anunț făcut de organizatori.


Clasat pe locul 3 în topul celor mai mari evenimente muzicale din lume, UNTOLD 2025 promite o experiență de neuitat, consolidându-și poziția în rândul festivalurilor de renume global precum Tomorrowland (Belgia) și EDC Las Vegas (SUA).

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!