UNTOLD Universe se alătură campaniei caritabile „Doing It For The Kids”, în sprijinul Asociației Blondie

Bogdan Chirea
0

UNTOLD Universe susține campania „Doing It For The Kids”, lansată de Def Jam România pentru a sprijini Asociația Blondie în acoperirea costurilor ridicate ale zborurilor medicale necesare copiilor cu afecțiuni grave. 


Campania se va încheia pe 9 noiembrie cu un concert caritabil organizat la Grădina Alhambra din București, unde vor urca pe scenă artiști renumiți din comunitatea hip-hop. UNTOLD Universe invită fanii să se implice prin donații și participarea la eveniment.


Asociația Blondie, cunoscută pentru organizarea zborurilor medicale esențiale, are ca obiectiv principal achiziționarea unui avion propriu pentru a reduce costurile ridicate, fiecare zbor având un cost mediu de 30.000 de euro. Până în prezent, Asociația a efectuat 240 de zboruri medicale, parcurgând 600.000 de kilometri.


Campania și concertul de pe 9 noiembrie aduc împreună artiști precum Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z. și OG Eastbull pentru a susține cauza copiilor care au nevoie de transport aerian urgent. Publicul este invitat să participe la eveniment și să doneze pentru a sprijini misiunea Asociației Blondie.


Biletele pentru concert sunt disponibile pe iabilet.ro, iar donațiile se pot face în conturile special dedicate pentru această cauză.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!