UNTOLD X: Aniversare legendară pentru cel mai mare festival din România în 2025

Bogdan Chirea
0

Festivalul UNTOLD, clasat pe locul 3 în topul celor mai mari evenimente muzicale din lume, se pregătește să marcheze 10 ani de existență cu o ediție aniversară extraordinară, ce va avea loc în perioada 7-10 august 2025. Această ediție specială promite să aducă o experiență memorabilă pentru fani, cu un lineup impresionant și surprize unice.


UNTOLD X: O ediție aniversară legendară


Ediția aniversară a festivalului, UNTOLD X, va fi una de referință, aducând pe scenă cei mai mari artiști și DJ din lume, precum și artiști live în premieră pentru România. Organizatorii pregătesc și experiențe inedite pentru a oferi fanilor un univers magic complet. UNTOLD a devenit un fenomen global încă de la prima ediție din 2015, adunând sute de mii de fani și aducând la Cluj-Napoca artiști de renume internațional.


Bilete disponibile din 10 octombrie


Fanii pot achiziționa abonamente General Access la un preț special de 139 de euro, disponibile începând cu 10 octombrie. UNTOLD promite patru zile și patru nopți de muzică, prietenie și distracție, transformând Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale.


Performanțe impresionante de-a lungul anilor


De la 240.000 de participanți la prima ediție, UNTOLD a crescut constant, ajungând la un record de 427.000 de fani în 2024. Festivalul a adus pe scena sa artiști de top precum Avicii, The Chainsmokers, Imagine Dragons, Sam Smith, David Guetta, Swedish House Mafia, Martin Garrix, și mulți alții, iar scena Galaxy a devenit un punct de atracție pentru fanii muzicii techno și underground.

UNTOLD rămâne un reper pe scena festivalurilor internaționale, aducând România în prim-planul celor mai importante evenimente muzicale din lume, alături de festivaluri legendare precum Tomorrowland și EDC. Ediția aniversară UNTOLD X promite să fie o sărbătoare de neuitat, continuând tradiția unui festival care celebrează muzica, libertatea și prietenia.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!