Vodafone introduce in grila de programe postul Prima Sport 5

Bogdan Chirea
0

Compania Vodafone a făcut o mișcare rapidă și neașteptată, adăugând postul Prima Sport 5 în grila sa de televiziune, potrivit informațiilor publicate de Golazo.ro. 


Clienții Vodafone vor putea astfel să urmărească competiții sportive importante, cum ar fi Europa League, Conference League și Serie A, transmise de canalele Prima Sport, deținute de Clever Media.


"Suntem încântați să anunțăm că Prima TV Sport 5 face parte din grila Vodafone TV începând de astăzi. Ne dorim să fim mereu alături de clienții noștri și să oferim cea mai bună și variată experiență de utilizare a serviciilor noastre de televiziune", au transmis reprezentanții Vodafone pentru Golazo.ro.


Vodafone a comunicat oficial această schimbare și către clienți, subliniind că modificarea le va permite abonaților să urmărească inclusiv meciul din Europa League dintre Rangers și FCSB, programat pentru această seară la ora 20:00, transmis atât pe Digi Sport 1, cât și pe Prima Sport 5. Această noutate va beneficia de o audiență potențială de peste un milion de abonați Vodafone. 


Postul de televiziune Prima Sport 5, deținut de Clever Media, era disponibil în grila de canale tv a celor de la Orange. Digi România oferă în grila sa de canale doar primele 3 canale Prima Sport.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!